Studiebegeleiding Nijmegen bestaat 25 jaar!

Dit willen wij samen met u vieren door het gehele schooljaar van 2018/2019 verschillende acties aan te bieden. Bekijk ze dus snel op deze pagina!
Studiebegeleiding Nijmegen bestaat 25 jaar en behoort tot één van de allereerste studiebegeleidingsinstituten van het land. Door een groot team orthopedagogen, onderwijskundigen en vakdocenten wordt de kwaliteit en professionaliteit bewaakt. Vooroplopend wat betreft leerlingvolgsysteem, de nieuwste wetenschappelijke methoden, training van executieve functies heeft Studiebegeleiding Nijmegen zich een goede reputatie verschaft. Generaties leerlingen volgden elkaar op, zodat de eerste kinderen van de eerste leerlingen nu ook deelnemen. Slaag- en overgangspercentages van SN liggen op het hoogste niveau (boven de 95%!). Wie ernaar vraagt, krijgt de bewijzen voor zijn neus geschoteld. Alles wordt precies bijgehouden.

Studiebegeleiding Nijmegen heeft haar maatschappelijke verantwoordelijkheid getoond door altijd plekken vrij te houden voor leerlingen van wie de ouders extra begeleiding niet konden bekostigen. Geen onderscheid vanwege financiële draagkracht, was het devies. Mooi om te zien hoe een ‘social enterprice’ zoveel jaren kan floreren. Studiebegeleiding Nijmegen streeft niet naar commercieel succes en winst, maar des te meer naar een gepassioneerd team en gelukkige leerlingen.

Probeer weken

Om ons jubileum te vieren is er voor alle middelbare school leerlingen die Studiebegeleiding Nijmegen nog niet kennen, de mogelijkheid om een week lang kosteloos begeleid te worden door onze professionals op de locatie Lent of Union (Malden).

Een gratis week studiebegeleiding houdt in:

  • dat de leerling vijf achtereenvolgende schooldagen aanwezig dient te zijn (aanbod geldt niet tijdens toetsweken);
  • dat de leerling van ons een weekplanning ontvangt;
  • dat alle leerwerk overhoord wordt;
  • dat er door orthopedagogen gekeken wordt naar de studievaardigheden;
  • dat de ouders van de leerling na afloop een orthopedagogisch observatierapport met gratis tips en adviezen ontvangen.

Ons doel is om de leerling onze succesvolle aanpak van studiebegeleiding te laten ervaren. Bovenstaande criteria zijn dan ook van belang om onze succesformule op de leerling over te brengen. Alleen op die manier kunnen wij een goed voortgangsbeeld van de leerling verkrijgen.

Feestweek

FEESTWEEK! 

5 tot en met 9 november 2018

Studiebegeleiding Nijmegen bestaat dit jaar 25 jaar en dat willen wij graag met onze leerlingen vieren. De week van 5 november 2018 staat daarom in het teken van ons 25-jarig bestaan. In deze week vieren wij ons jubileum met al onze huidige leerlingen!

Iedere schooldag van deze week zullen onze leerlingen getrakteerd worden op iets lekkers, iets leerzaams of iets leuks. Er zullen in ieder geval kaartjes verloot worden voor leuke uitjes, zoals een bezoek aan de Efteling! 

Ook leerlingen die minder dan vijf dagen in de week aanwezig zijn, krijgen een knipkaart met recht op alle  verrassingen. Zo kunnen alle leerlingen evenveel mee genieten van het feit dat wij alweer 25 jaar mogen bestaan! Mede dankzij uw vertrouwen, kunnen wij deze mijlpaal nu met onze leerlingen vieren.

  Studiebegeleiding Nijmegen  

Al 25 jaar de beste van Nijmegen!

Met een slagingspercentage van 95% en een overgangspercentage van 98% kunnen wij dit met een gerust hart stellen. Meld een leerling aan via onderstaand formulier aan voor de betreffende actie! Er wordt vanzelf met u contact opgenomen om de aanvang van de probeerweek te bespreken.

Ik meld me aan voor:

2 + 14 =