Bijles

Bijles volgen op een van onze locaties in Nijmegen? Neem direct contact met ons op!

Direct aanmelden

Studiebegeleiding Nijmegen en Breinbrekers bundelen de krachten.
Dezelfde kwaliteit, persoonlijke aandacht én nog steeds een lokale speler. Bekijk Breinbrekers voor de laatste informatie en tarieven.

Naast studiebegeleiding en huiswerkbegeleiding is er bij Studiebegeleiding Nijmegen ook de mogelijkheid om individuele bijlessen te volgen voor een specifiek vak. Een leerling kan bijvoorbeeld moeite hebben met het behalen van goede cijfers voor een wiskunde of Engels. Ook kan het zijn dat de leerling specifieke leerstof erg lastig vindt. In beide gevallen kunnen wij de leerling dus helpen. Onze bijles omvat namelijk individuele en vakinhoudelijke ondersteuning.

Tijdens een les wordt er als eerst door de leerstof heen gegaan. Vervolgens wordt er door de bijlesdocent een methode aangeboden om de leerstof goed te kunnen begrijpen en onthouden. Eveneens is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens de les. Onze bijlesdocenten kunnen de leerling tijdens het traject ook altijd voorzien van bruikbare tips en hints.

Bijles

Voor welke vakken geven wij bijles?

Natuurlijk is niet elke leerling goed in alle vakken.  Daarom bieden wij onder andere bijles voor de vakken: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, AardrijkskundeGeschiedenis, etc.

Wie zijn de docenten?

Wij vinden het belangrijk om goede begeleiding te kunnen bieden. Alleen dan komt de leerling pas echt vooruit! Dat is belangrijk, omdat ook wij graag willen dat de leerling uiteindelijk leersucces ervaart. Daarom selecteren wij onze bijlesdocenten op een zorgvuldige wijze. Zo is niet alleen vakbekwaamheid van belang. Ook is het belangrijk dat de docenten de leerlingen echt goed begrijpen. Op deze manier kunnen we gericht helpen en blijft de kwaliteit van de begeleiding op een hoog niveau. Daarbij geldt dat een goede klik tussen de leerling en de begeleider altijd ten goede komt van het begeleidingstraject. Onze bijles docenten komen uit de regio Nijmegen, zodat ze altijd goed bereikbaar zijn en flexibel inzetbaar zijn.

Op welke locaties geven wij bijles?

Vaak kunnen leerlingen zich buiten hun thuisomgeving beter concentreren. Daarom bieden wij onze bijlessen aan in een rustige werkomgeving op verschillende locaties in Nijmegen. Het is dus mogelijk om bijlessen te volgen op een van onze locaties.

Openingstijden:

De bijlessen worden in overleg met de leerling tijdens onze reguliere openingstijden gegeven. Hierover worden van te voren wel altijd duidelijke afspraken gemaakt. 

Op onze school locaties is er ook tijdens tussenuren de mogelijkheid om bijles te volgen. Voor de overige locaties is dit eveneens mogelijk, mits het tussenuur tijdens de reguliere openingstijden van de betreffende locatie valt.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met losse bijlessen of met pakketten. De kosten van een les worden relatief lager wanneer er een lespakket wordt afgenomen.

Voor meer informatie over onze tarieven, zo onze pagina: Tarieven

Geldigheid pakketten:

Een bijlespakket van 5 bijlessen is 8 weken geldig. Een bijlespakket 10 bijlessen is maximaal 13 weken geldig. In deze periode dienen alle bijlessen te worden afgenomen. Het meest effectief is dat de bijlessen structureel worden ingepland. Zo boekt de leerling het beste resultaat.

Hoeveel bijlessen heeft de leerling in totaal nodig?

Hoeveel bijlessen er nodig zijn is natuurlijk per leerling verschillend. Waar de ene leerling in principe al genoeg heeft aan een bijles pakket van 5 bijlessen, heeft de andere leerling wellicht meer begeleiding nodig. Ook andere factoren kunnen een rol spelen in de keuze voor een bepaald bijlespakket of begeleidingsvorm. In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de gratis intake te achterhalen wat het specifieke probleem van de leerling is. Ook wordt er dan gekeken hoe de leerling er nu voor staat. Uiteindelijk krijgen wij een goed beeld van de leerling en kunnen we bepalen welk pakket het beste bij hem of haar past.

Extra mogelijkheden

Naast het geven van bijles, bieden wij ook studiebegeleiding en huiswerkbegeleiding aan. Bekijk ook eens onze andere begeleidingsvormen, zoals onze modules studiebegeleiding, modules bij extra leer-belemmeringen en modules bij gedrag-belemmeringen.

Werkwijze

We hanteren natuurlijk een makkelijke aanmeldprocedure.

Stap 1

Vraag eerst een gratis intake aan.

}

Stap 2

Daarna nemen wij binnen 24 uur contact op.

w

Stap 3

Vervolgens bespreken we de mogelijkheden tijdens een intake gesprek.

Stap 4

Nu kan de begeleiding van start gaan!

Waarom Studiebegeleiding Nijmegen?

Omdat wij het beste studiebegeleidingsinstituut zijn van Nijmegen natuurlijk!

  • Professionele bijles
  • Meer dan 26 jaar ervaring
  • Vakbekwame docenten en coaches
  • Geen wachttijd
  • Individuele begeleiding
  • Meerdere locaties in Nijmegen
  • Specialist in Studiebegeleiding

Direct aanmelden

Wilt u de leerling direct aanmelden voor bijles? Dat kan! Vul hieronder het aanmeldformulier in.

Naam leerling
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Voorkeur vak
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer inschrijver
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
E-mailadres inschrijver
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Bericht
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!