Wij zijn bezig ons team voor volgend schooljaar samen te stellen. Zie jij jezelf capabel te werken als coach/begeleider met onze leerlingen? Solliciteer dan nu via personeelszaken@studiebegeleidingnijmegen.nl.

Je werkt met een groep leerlingen van de middelbare school. Het werken met de executieve functies staat hierbij centraal. Leerlingen worden bij ons aangemeld vanwege verschillende redenen. Veelvoorkomende diagnoses zijn bijvoorbeeld ADD, ADHD en dyslexie. Samen met ouders en school ga je op zoek naar de hulpvraag en de mogelijke oplossing. Hierbij spelen oplossingsgerichtheid en pro-activiteit een grote rol. Aangezien jij dagelijks aanwezig bent, kun jij de voortgang van je leerlingen goed monitoren, en belangrijker nog: hieraan een belangrijke bijdrage leveren! Tevens onderhoud je (dagelijks) contact met ouders, school, en eventuele andere betrokkenen of begeleiders.

Iedere achtergrond is welkom: orthopedagogiek, pedagogiek, (toegepaste) psychologie, maatschappelijk werk en dienstverlening, docenten van de middelbare school. Zolang jij je hart op de goede plek hebt, ben je welkom te solliciteren!

Het aantal uren is altijd in overleg. Onze voorkeur gaat uit naar een minimale dagelijkse beschikbaarheid van 14-18 uur. Urenuitbreiding is mogelijk in overleg.

Ook sollicitanten met een tussenjaar zijn welkom te solliciteren!