Corona

Donderdag 4-6-2020: Corona-protocol voor werknemers, ouders en leerlingen 

Vanzelfsprekend zijn er zaken veranderd, nu wij onze fysieke deuren weer hebben geopend. Het is van groot belang de veiligheid te blijven waarborgen. Wij volgen vanzelfsprekend alle maatregelen van het RIVM> U kunt ons Corona-protocol hier vinden!

 

Woensdag 3-6-2020: Wij zijn weer open!

Wat fantastisch dat we onze leerlingen weer mogen ontvangen! Heb jij nog geen plekje weten te bemachtigen? Neem dan direct even contact met ons op!

 

Maandag 1-6-2020: Organisatiedag

Morgen zijn wij gesloten, om de organisatie van onze fysieke begeleiding zo goed mogelijk vorm te kunnen geven. We zien jullie heel graag woensdag 3-6-2020 weer!

 

Maandag 18-5-2020: Wij gaan onze deuren weer openen!

Vanaf 3 juni zullen wij onze deuren weer gedeeltelijk gaan openen. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan direct even contact met ons op!

 

Woensdag 25-3-2020: Kunt u onze hulp gebruiken?

Heeft uw kind moeite om thuis te werken?
Laat Studiebegeleiding Nijmegen die kwaliteit dan versterken!
Wij bieden in deze lastige tijd structuur aan leerlingen en helpen ze waar nodig om het thuiswerken zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit doen we door onder andere te helpen met de planning en online begeleiding te bieden.

Kijk voor meer informatie bij onze begeleidingsvormen, of neem contact op voor een vrijblijvend telefonisch intakegesprek!

 

Vrijdag 20-3-2020: We doen het samen!

Inmiddels zijn wij met het grootste deel van onze leerlingen gestart met online begeleiding. Wat zijn we trots op onze leerlingen dat ze zich zo soepel hebben aangepast! We doen het toch samen. Ook zijn wij ontzettend blij met alle positieve reacties van onze ouders.

Wij willen iedereen bedanken voor het flexibele meedenken en meedoen. En hoewel we jullie het liefst allemaal weer persoonlijk zien, kijken we ernaar uit jullie de komende twee weken weer online te zien!

 

Maandag 16-3-2020: Er wordt hard gewerkt!

Vanaf woensdag 18 maart zitten wij klaar voor (online) begeleiding, zodat onze leerlingen de begeleiding kunnen ontvangen, die zij van ons gewend zijn. Al onze ouders zijn inmiddels geïnformeerd over onze werkwijze.

Tevens kunt u vanaf morgen tussen 12.00 – 18.00 uur onze Corona-helpdesk bereiken via 024-3448728 en info@studiebegeleidingnijmegen.nl. Binnen onze openingstijden ontvangt u dezelfde dag nog een reactie van ons.

Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen.