Examen module

Studiebegeleiding Nijmegen en Breinbrekers bundelen de krachten.
Dezelfde kwaliteit, persoonlijke aandacht én nog steeds een lokale speler. Bekijk Breinbrekers voor de laatste informatie en tarieven.

In schooljaar 2020-2021 is de Module Examenjaar bij Studiebegeleiding Nijmegen speciaal op maat gemaakt voor onze examenleerlingen. Deze module voorziet in een behoefte, dus we gaan ermee door. In een examenjaar komt er veel op je af. Het einddoel is helder (het behalen van jouw diploma!) maar de route ernaartoe is nog niet altijd even goed te overzien.

In deze begeleidingsvorm kies je voor 2/3 of 4/5 dagen deelname per week. Samen met jou, stellen we per periode doelen op, speciaal gericht op de voorbereiding op het eindexamen. Per periode en per persoon zullen deze anders van aard zijn. Je kunt deze module zien als een lange-termijn examentraining, waardoor overige examentrainingen overbodig zijn. Je krijgt toegang tot onze speciaal hiervoor ontwikkelde examentrainingsboeken (per vak), door ons aangekochte uitlegfimpjes per onderwerp e.d. We plannen en organiseren het herhalen en oefenen, verdeeld over het jaar, dat slechts 9 maanden duurt. We starten hier mee in aanloop naar de eerste SE-week. Mooie cijfers in de eerste SE-week zijn al meteen een goede basis voor de rest van het jaar! Natuurlijk dien je bij 2/3 dagen deelname wel op de overige dagen thuis onze planning ook uit te voeren. Je wordt gevraagd dit aan ons aan te tonen.

Hoe verder het schooljaar vordert, hoe belangrijker de voorbereiding op het Centraal Schriftelijk Examen wordt.

Tevens zijn er rondom de examenperiode en tijdens alle kleine schoolvakanties (ook Kerstvalantie) verruimde openingstijden, speciaal voor onze examenleerlingen. Ook zijn we speciaal voor jou geopend op de feestdagen in aanloop naar het CE.

Zit je in je examenjaar? Dan is dit jouw module.

Gratis intake

Wij nodigen uw kind en u graag uit voor een gratis oriënterend gesprek, oftewel een intake.