Wie zoeken wij?

Heb je je master behaald in PWO  en ben je een zelfstandig denkende en stressbestendige orthopedagoog, die met humor en de goede uitstraling onze sfeer neer kan zetten voor zowel de leerlingen als de medewerkers?

Ook kandidaten met WO-profiel in de psychologie of een hbo-profiel in de pedagogiek of toegepaste psychologie of maatschappelijk werk (of soortgelijk) zijn van harte welkom om te solliciteren op deze functie.

Per wanneer? 

Startdatum: in overleg

Wat zijn mijn taken?

Je werkt als teamleider met een groep leerlingen van de middelbare school. Het werken met de executieve functies staat hierbij centraal. Leerlingen worden bij ons aangemeld vanwege verschillende redenen. Veelvoorkomende diagnoses zijn bijvoorbeeld ADD, ADHD en dyslexie. Samen met ouders en school ga je op zoek naar de hulpvraag en de mogelijke oplossing. Hierbij spelen oplossingsgerichtheid en pro-activiteit een grote rol. Aangezien jij dagelijks aanwezig bent, kun jij de voortgang van je leerlingen goed monitoren, en belangrijker nog: hieraan een belangrijke bijdrage leveren! Tevens onderhoud je (dagelijks) contact met ouders, school, en eventuele andere betrokkenen of begeleiders.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Je werkt 25 uur per week, verdeeld over vijf middagen van 13.00 – 18.00 uur. Urenuitbreiding is mogelijk naar 32 uur. Wij bieden een marktconform salaris. Verdere arbeidsvoorwaarden komen tijdens de sollicitatieprocedure aan bod.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

Indien je interesse hebt, stuur dan je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae aan onze afdeling Personeelszaken: personeelszaken@studiebegeleidingnijmegen.nl. Sollicitatiegesprekken volgen in de weken daarna.

Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen we je naar onze website: www.studiebegeleidingnijmegen.nl