Voor scholen

Middelbare scholen rendement | 98% slagingspercentage | 98% overgangspercentage

Middelbare scholen rendement

Natuurlijk vinden ook wij het belangrijk dat het gemiddelde middelbare scholen rendement in Nijmegen naar een hoger niveau wordt getild. Een hoger niveau wordt volgens ons behaald door te streven naar een goede samenwerking tussen de begeleiders, leerlingen en hun ouders. Maar ook de samenwerking tussen de studiebegeleiders, mentoren en docenten is van essentieel belang voor een goed resultaat. Ons systeem hierin is dan ook uniek. Zo ontvangt een leerling bijvoorbeeld een paar keer per jaar een rapportage betreffende studiegedrag, inzet en ontwikkeling van executieve functies. Daarnaast ontvangt de leerling een zelfstandigheidsmeting. Deze rapporten kunnen, we mits de mentor daar prijs op stelt en de ouders instemmen, ook mailen aan de mentor van de betreffende leerling op school.

De insteek is om de ontwikkeling van het kind te bevorderen en zodoende leersucces te behalen. Individuele begeleiding en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. Onze betrokken medewerkers vinden het belangrijk om leerlingen vooruit te laten gaan in de groei naar zelfstandigheid.

Onze professionele begeleiding leidt dan ook in meer dan 95% van alle aangemelde leerlingen tot leersucces. Met behulp van Studiebegeleiding Nijmegen wordt het aantal bespreekgevallen en zittenblijvers in uw klas aanzienlijk kleiner. Daarnaast worden de eindexamenresultaten van uw school hoger.

Komt u dus gerust eens kennismaken. We zullen dan samen gaan kijken hoe we uw dagtaak kunnen verlichten. Ook voor alle praktische vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Samen werken we aan de goede ontwikkeling van het puberbrein, aan het leersucces bij onze leerlingen en aan het plezier en de voldoening hiervan bij onszelf!

Interne studiebegeleiding

Onze begeleiders zijn op een aantal middelbare scholen ook intern aan het werk en hebben daarom de gelegenheid zaken goed af te stemmen met school. Ook de leerlingen hebben direct na hun lessen een rustige plek waar zij rustig kunnen werken. Wilt u weten of ook uw school hiervoor in aanmerking kan komen? Neem dan direct contact met ons op om de voorwaarden door te spreken.