Stage

Stagiaires | Stage lopen | HBO | WO

Stage lopen? Studiebegeleiding Nijmegen werkt al jarenlang samen met jouw opleiding!

Stagiaires Pedagogische Wetenschappen, Pedagogiek, Psychologie, Social Work, SPH en MWD worden uitgenodigd te solliciteren. We zijn ervaren en deskundig in het begeleiden van stagiaires van Radboud Universiteit, Universiteit Utrecht, Fontys, HU en HAN. We zijn bekend met de vereiste competenties en beroepstaken. We werken prettig samen met en we worden zeer gewaardeerd door de praktijkdocenten van de diverse universiteiten en hogescholen.

WO-stages:

Stagiaires van de opleiding Pedagogische Wetenschappen worden uitgenodigd om te solliciteren. Op dit moment hebben wij nog stageplaatsen voor masterstudenten, waarbij vanzelfsprekend de mogelijkheid is om een diagnostiekaantekening te behalen. Neem voor meer informatie contact op met onze stagecoördinator, Kady Janssen (NVO orthopedagoog), via stagecoordinator@studiebegeleidingnijmegen.nl. Indien je zou willen solliciteren op een stage, vragen wij je hierbij een sollicitatiebrief en CV mee te sturen.

HBO-stages:

Stagiaires van de volgende opleidingen worden uitgenodigd om te solliciteren:

Pedagogiek

Social Work 
Toegepaste Psychologie

Op dit moment hebben wij nog stageplaatsen voor alle leerjaren van bovenstaande opleidingen. Neem voor meer informatie contact op met onze stagecoördinator, Kady Janssen (NVO orthopedagoog), via stagecoordinator@studiebegeleidingnijmegen.nl. Indien je zou willen solliciteren op een stage, vragen wij je hierbij een sollicitatiebrief en CV mee te sturen.